menu

Csendes forradalom

Megjelent Frank M. Wanderer: Csendes forradalom (A tudat evolúciója) c. könyve!

(Frank M. Wanderer Ph.D. tudat-kutató, író, transzperszonális pszichológus, főiskolai tanár. Több spirituális felébredéssel foglalkozó könyv szerzője. Cikkek itt olvashatók könyveiből.)

Ha nyomon követjük világunk eseményeit, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy forradalmi idökben élünk.

Napjaink forradalma azonban alapjaiban különbözik minden más forradalomtól, amit eddigi történelme során megélt az emberiség. Ez a forradalom ugyanis nem a formák világát akarja átrendezni, hogy a régi, már életképtelen formákat új, dinamikus, életteli formákkal helyettesítse, hanem a formákon túlra szeretné vinni az emberiséget. Napjaink forradalma ugyanis egy csendes forradalom, a Tudat forradalma.

A Tudat forradalma tehát Most, a jelen pillanatban zajlik. Nincsenek stratégiái, nincsenek hadvezérei, csak hösei, akik megértik a Tudat evolúciós fejlödésmenetét és nyílt szívvel engedik végbemenni ezt a folyamatot önmagukban. 


Könyveimet itt tekintheted meg.
Cikkeim szabadon megoszthatók a forrás megjelölésével.

               Oldal kedvelése: 

A szerzőről:
A tudat természetét kutatom közvetlen megtapasztalással s a felismeréseimről számolok be a cikkeimben, könyveimben. Bővebben rólam itt olvasható. Könyveim megtekinthetőek, megvásárolhatóak itt. Ingyenes kiadványaimra és hírlevelemre itt iratkozhatsz fel: